Despre noi

Suntem o echipă dedicată din Cluj-Napoca, formată din fotograful Ionuț și videograful Alin, cu o pasiune comună pentru capturarea celor mai frumoase momente din viața clienților noștri. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul fotografiei și videografiei de nuntă, suntem recunoscuți pentru abordarea noastră creativă și inovația constantă în realizarea și prelucrarea fotografiilor și a montajului video.

De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a lucra cu oameni minunați și de a documenta momentele lor speciale, iar asta ne-a ajutat să dezvoltăm abilitățile noastre și să obținem o perspectivă unică asupra a ceea ce este important pentru clienții noștri. În fiecare proiect, ne concentrăm pe surprinderea emoțiilor autentice și a momentelor cheie, pentru a oferi o perspectivă unică și personală asupra evenimentului vostru

Cu o abordare caldă și primitoare, suntem mereu atenți la nevoile și dorințele voastre și suntem gata să va oferim cele mai bune servicii personalizate evenimentului vostru. Ne place să lucrăm cu oamenii și să împărtășim momentele speciale cu voi, iar asta se vede în fiecare proiect pe care îl realizăm. Fie că sunteți în căutarea unui fotograf sau a unui videograf, suntem aici pentru a vă ajuta să capturam cele mai frumoase amintiri ale vieții voastre.

Indiferent de locație sau de tipul evenimentului, suntem gata să vă oferim cele mai bune servicii fotografice și de filmare, pentru a vă ajuta să păstrați cele mai frumoase amintiri ale vieții dvs. Suntem bucuroși să facem parte din viața voastra și să documentăm momentele cheie care vor rămâne cu voi pentru totdeauna.

Nunta este cu siguranță, pentru majoritatea dintre noi cel mai important eveniment din viața noastră.  Astfel ca fotograf și cameraman avem șansa să vă cunoștem și să fim alături de oameni frumoși și veseli, să surprindem emoții și trăiri. Ne dorim să aveți cele mai frumoase amintiri atât prin fotografie, cât și prin aparatul de filmat. Așa că ambele servicii trebuie să aibă aceeași valoare și să redea cât mai real atmosfera și emoția de la evenimentul vostru. În ziua nunții ajungi să surprinzi în fotografii și cadre video amintiri unice care să spună povești de-a lungul anilor când familia va revedea fotografiile și montajul video.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de servicii și produse, începând cu fotografie profesională, filmare Full HD sau 4K, filmare cu macara, albume digitale diverse dimensiuni și culori, tablouri canvas, folio box, USB-uri personalizate.

De ce Feel Art?

Datorită viziunii artistice și a cunostintelor tehnice, vă asigurăm că veți primi un fotografiile si materialul video de cea mai bună calitate. 

Emotiile si valoarea imaginilor surprinse este tot ce vă va ramane aminitire peste ani.

Suntem transparenți în fața voastră, astfel încât să oferim încredere înca de la prima intalnire. De aceea, toate serviciile și posibilele cheltuieli sunt discutate în prealabil, înaintea semnarii contractului.

Participând la peste 100 evenimente, am experimentat, am învațat și evoluat totodată. Ne mândrim cu o capacitate mare de adaptare în situații neprevăzute, iar experiența ne-a învațat să fim spontani, încrezători, veseli și răbdători.

 

Pornind de la nevoile voastre, am gândit diferit structura serviciilor. Vă punem la dispoziție un pachet de bază, la care puteți adăuga opțional, mai multe servicii, independente de acesta. Astfel, vă oferim posibilitatea de a vă personaliza evenimentul, pentru ca amintirile voastre să fie unice.

Back-up direct din aparat prin stocarea simultană pe 2 carduri, atât fotografiile cât și materialul video.

Back-up pe hard extern pentru păstrarea în siguranță a materialului brut. 

Materialele finale (fotografiile procesate, montajul video și filmulețul Best moments) vor fi arhivate 1 an după eveniment. 

La semnarea contractului foto-video pentru nuntă, vă oferim gratuit o sedintă foto “Save the date”. Cu această ocazie, veți experimenta modul de lucru al fotografului, ne vom cunoaste mai bine și astfel creăm o legatură care ne va asigura în ziua evenimentului rezultate excepționale. În plus, veți avea fotografii pentru a vă anunța prietenii și rudele data nunții. 

În ziua de astăzi, industria nunților pune accentul mai mult pe obiectul ei economic și te îndepărtează de scopul real. Datorită experienței noastre și ținând cont de ceea ce simțiți și ce aveți nevoie, vă putem îndruma și sfătui în ceea ce privește desfășurarea evenimentului, astfel încât să vă bucurați la maxim de fiecare moment!

Suntem deschiși provocărilor și sugestiilor și ne vom asigura că fotografiile și filmul evenimentului realizate de către noi, vor fi peste așteptările voastre. Vă suntem alături și ne dorim să aveți parte de amintiri care să vă reprezinte în totalitate.

Emoțiile și entuziasmul nostru s-au transformat în pasiune și de aceea, trăim intens toate momentele alături de voi, având atitudinea corespunzătoare. Ținuta de ocazie nu ne lipșeste niciodată, iar toate acestea ne motivează să ne mobilizăm în cel mai profesionist mod.

Utilizăm aparatură profesională adaptată nevoilor și situațiilor în care lucrăm, atât în crearea artistică a imaginii la eveniment, dar și în prelucrarea materialului. De asemenea, și aparatura de backup respectă standardele mentionate mai sus.

Vă garantăm livrarea materialelor în 60 de zile calendaristice: albume și stick-ul cu fotografiile editate, montajul video (aprox. 3ore) și filmulțul best moments 3-4minute.

Aboslut toate fotografiile predate vor fi editate, cat si fiecare cadru din materialul video

Back to Top